tag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post1864353194845046093..comments2024-02-12T12:58:50.799-08:00Comments on ענבר מבשלת איטליה-INBAR COOKS ITALIAN : מתכון לפיצה ממכרת-PIZZAINBAR COOKS ITALIANhttp://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-34825882849213799162021-06-06T07:06:51.075-07:002021-06-06T07:06:51.075-07:00הי ענבר,
נראה ממש מעולה אבל שאלה - האם אין חשיבות...הי ענבר, <br />נראה ממש מעולה אבל שאלה - האם אין חשיבות לסוג הקמח? הרי יש סוגי קמחים שונים אפילו כשמדובר על קמחים ייעודיים לפיצה הם משתנים לפי אורך זמני ההתפחה האפשריים המשתנים בין קמח לקמח.<br />אני אומרת את זה מתוך נסיון לא טוב ): שמח שהשארתי לתפיחה ארוכה לא פיתח רשת גלוטן למרות שלשתי אותו היטב והיה בתפיסה קרה ל72 שעות...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06620764301606869528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-68839256644269052482021-05-16T22:19:29.951-07:002021-05-16T22:19:29.951-07:00שלום ענבר
האם בצק פיצה שנועד לאפייה בטאבון שונה מב...שלום ענבר<br />האם בצק פיצה שנועד לאפייה בטאבון שונה מבצק שנאפה בתנור בייתי ? אם כן אשמח לדעת מה ההבדלים או לקבל מתכון מתאים <br />תודה s.mhttps://www.blogger.com/profile/13683699124331308617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-38626349044770779752019-12-02T14:11:25.277-08:002019-12-02T14:11:25.277-08:00אני צורכת במהלך השבוע כל יום כמה כדורים שצריכה הבצ...אני צורכת במהלך השבוע כל יום כמה כדורים שצריכה הבצק טוב גם אחרי שלושה ימים ויותר, לא נוהגת להקפיא אבל אם מתכננים להקפיא לתת התפחה ראשונה של כמה שעות ואז להקפיא בכדורים.INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-33173663352875585892019-11-19T22:56:40.169-08:002019-11-19T22:56:40.169-08:00האם מקפיאים לאחר השהייה במקרר או לאחר ההתפחה השניה...האם מקפיאים לאחר השהייה במקרר או לאחר ההתפחה השניה של 2-3 שעות?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18396475229817665174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-83937285868277222552019-10-14T07:10:36.167-07:002019-10-14T07:10:36.167-07:00בהחלט כןבהחלט כןINBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-65496860775533991652019-10-12T00:59:43.874-07:002019-10-12T00:59:43.874-07:00האם אפשר להשתמש בשמרים טריים? האם אפשר להשתמש בשמרים טריים? דנהhttps://www.blogger.com/profile/07280277008139698012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-91315618364050699882019-10-02T14:20:00.826-07:002019-10-02T14:20:00.826-07:00היי, באופן אישי לא נוהגת להקפיא בצק אבל יודעת שלא ...היי, באופן אישי לא נוהגת להקפיא בצק אבל יודעת שלא מעט אנשים עושים זאת כך שכן אפשרי. מספר חודשים.<br />אגב הבצק הזה ספציפית יכל להשאר במקרר גם חמישה ימים וכל יום ניתן להכין ממנו משהו אחר, אם הכדורים איבדו קצת מצורתם לגלגל שוב להחזיר למקרר ולהתפיח התפחה קצרה.INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-10758485650418404082019-09-24T05:23:13.075-07:002019-09-24T05:23:13.075-07:00הי, האם אפשר להקפיא חלק מהכדורים ששהו כבר במקרר לש...הי, האם אפשר להקפיא חלק מהכדורים ששהו כבר במקרר לשימוש מאוחר יותר, אם כן עד כמה זמן במקפיא ?גלעדnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-53809053259705651922019-03-09T11:59:03.434-08:002019-03-09T11:59:03.434-08:005 גרם זה פחות מכפית לא יודעת להגיד לך כמות מדוייקת...5 גרם זה פחות מכפית לא יודעת להגיד לך כמות מדוייקת אבל עד חצי כפית זה בהחלט בסדר וכן בהחלט אפשרי להכין חצי כמות :) INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-89777734707490247792019-02-27T11:00:02.331-08:002019-02-27T11:00:02.331-08:00יש אפשרות לעשות מחצית מהכמות ואם כן אז כמה שמרים ל...יש אפשרות לעשות מחצית מהכמות ואם כן אז כמה שמרים לשים? חצי כפית?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-87269561692390222292019-02-06T00:11:56.303-08:002019-02-06T00:11:56.303-08:00קמח דורום או קמח שנקרא סטאקה פיצה גרגריים יותר, כל...קמח דורום או קמח שנקרא סטאקה פיצה גרגריים יותר, כל קמח אחר לבן או חום יספגו פנימה ולא יעזרו במניעת הדבקותINBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/13462016625228244970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-89822462667561258992019-01-09T05:04:37.787-08:002019-01-09T05:04:37.787-08:00היי במה להשתמש אם אין לי קמח דורום? היי במה להשתמש אם אין לי קמח דורום? shy2alphttps://www.blogger.com/profile/08502863207684316537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-75761980109417744292018-10-06T11:19:30.374-07:002018-10-06T11:19:30.374-07:00שמחה לשמוע תודה <3 בצד ימין למעלה ישנו מקום לרי...שמחה לשמוע תודה <3 בצד ימין למעלה ישנו מקום לרישום אם לא הסתדרת עדכני אותיINBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-27359524062950864542018-10-05T16:52:12.266-07:002018-10-05T16:52:12.266-07:00יצא נפלא. תודה.
איך נרשמים לעדכונים? תוכלי לעזור?
...יצא נפלא. תודה.<br />איך נרשמים לעדכונים? תוכלי לעזור?<br /><br />יהודיתhttps://www.blogger.com/profile/08516933427020757566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-19570301639737587452018-02-24T00:41:28.385-08:002018-02-24T00:41:28.385-08:00מחכה לשמוע <3
איילת יש קישור לסרטון יכולה להעזר...מחכה לשמוע <3<br />איילת יש קישור לסרטון יכולה להעזר בו :) INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-7518871666332474572018-02-12T00:58:35.899-08:002018-02-12T00:58:35.899-08:00נשמע נהדר, אני אנסה בהחלט!נשמע נהדר, אני אנסה בהחלט!Ayelethttps://www.blogger.com/profile/16266580377759297429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-28071634518833559312017-12-17T05:59:35.762-08:002017-12-17T05:59:35.762-08:00<3 <3 <3<3 <3 <3 INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-70221277364791315062017-12-13T07:17:30.554-08:002017-12-13T07:17:30.554-08:00בטח אהבנו
ד. עבריבטח אהבנו<br />ד. עבריAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-60462270215284723732017-09-11T12:23:56.095-07:002017-09-11T12:23:56.095-07:00איתן יוצא בצק גמיש ונוח מאוד לעבודה לעבוד על משטח ...איתן יוצא בצק גמיש ונוח מאוד לעבודה לעבוד על משטח עם קמח דורום וממש לתבול בו את הבצק משני צדדיו אל חשש הוא נפלא!INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-20620259165507234642017-09-05T10:21:50.894-07:002017-09-05T10:21:50.894-07:00היי ענבר, תגידי זה לא יוצא בצק רך עד כדי דך שיהיה ...היי ענבר, תגידי זה לא יוצא בצק רך עד כדי דך שיהיה קשה לעבוד איתו...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09235631076414146720noreply@blogger.com