tag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post4860420380283500569..comments2024-02-12T12:58:50.799-08:00Comments on ענבר מבשלת איטליה-INBAR COOKS ITALIAN : פרמג'אנה - מאפה חצילים וגבינות + גירסה כשרה לפסחINBAR COOKS ITALIANhttp://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-34408671496043330032018-03-13T05:41:44.323-07:002018-03-13T05:41:44.323-07:00תודה רבה!תודה רבה!INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-11037293863322893622018-03-13T02:31:59.558-07:002018-03-13T02:31:59.558-07:00נראה מצויין! תודה.נראה מצויין! תודה.CUISINEDhttps://www.blogger.com/profile/09341691124440924862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-35231633937782325472016-12-07T01:35:38.146-08:002016-12-07T01:35:38.146-08:00מעדן! אוהבת מאוד את הריקוטה היבשה גם אנחנו מכינים ...מעדן! אוהבת מאוד את הריקוטה היבשה גם אנחנו מכינים מחלב בקר, יש להם גם פקורינו נפלא!INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-3726184404983304202016-11-17T09:20:43.483-08:002016-11-17T09:20:43.483-08:00ענבר, אני למדתי השנה את הגירסה הסיציליאנית- היא קל...ענבר, אני למדתי השנה את הגירסה הסיציליאנית- היא קלה יותר, קיצית. את החצילים מטגנים( אני עושה על מחבת פסים), ואחכ מניחים שכבות כמו שתארת רק במקום פרמזן ומוצרלה הם מגרדים ricotta di pecora stagionata שזו המקבילה הסיציליאנית לפרמג׳יאנו. ומפזרים עלים טריים של בזיליקום. <br />אוכלים את זה קר. כלומר לא עובר שוב בתנור. הגבינה נמסה מהחום של הרוטב. ומורידים חציל חציל לפרוסת לחם טובה!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04849153597006178516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-77209967513828802982016-10-24T15:39:06.935-07:002016-10-24T15:39:06.935-07:00תודה רבה נועה <3תודה רבה נועה <3<br />INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-66796310468170500102016-10-22T22:05:59.553-07:002016-10-22T22:05:59.553-07:00נראה מעולה !נראה מעולה !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02882399019076406283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-72016302322086853262016-06-18T03:17:30.828-07:002016-06-18T03:17:30.828-07:00תודה לך ניצן מחכה לשמוע :)תודה לך ניצן מחכה לשמוע :)INBAR COOKS ITALIANhttps://www.blogger.com/profile/14543159644756066725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121841958877004861.post-24984024342707881752016-06-18T03:00:01.378-07:002016-06-18T03:00:01.378-07:00נראה מדהים.תודה על המתכון.ינוסה בקרוב.נראה מדהים.תודה על המתכון.ינוסה בקרוב.ניצה הhttps://www.blogger.com/profile/12465217431443372666noreply@blogger.com