בלוג לאוהבי ארץ המגף : חוויה קולינארית, סיורים, ארוחות, סדנאות בישול בדרום איטליה.
(יעד ההעברה)
דף הבית
מי אני
סדנאות איטליה
סרטונים
מזווה ומונחים
ארוחות במטבחינו
כתבו עלינו /המלצות
תאריכי סדנאות וארוחות
טיולים באיטליה
▼
המתכונים שלי
(יעד ההעברה)
קינוחים
פסטה ורטבים לפסטה
עוגיות
מאפים
תוצרת בית
פיצות
חטיפים
בשר
מיוחדים
לחמים
דגים
גבינות
ללא גלוטן
סלטים/ מנות קרות
חוויה קולינארית בדרום איטליה עם ענבר
▼
יום שלישי, 8 בספטמבר 2020
עוגת תפוחים ומרציפן
›
ליום ההולדת של צ'ירו היום הכנתי קרוסטטה של ריבת שזיפים ועוגת תפוחים ומרציפן שעשוייה משלוש שכבות בראשונה סוג של בצק פריך, בשניה קוביות תפ...
תגובה 1:
יום שישי, 21 באוגוסט 2020
cinnamon rolls -שבלולי קינמון משגעים - INBAR COOKS ITALIAN
›
שבלולי קינמון מושלמים רכים ואווריריים כאלו שתצטערו שהתחלתם להכין, בצק נוח וקל להכנה כל חומרי הגלם במיקסר יחדיו עם וו לישה. 1 ביצה 1 ורבע כו...
לדר פירות - fruit leder -INBAR COOKS ITALIAN
›
באמצע אוגוסט כל עצי הפרי מלאים החצרות עמוסות בירק וההכנות לחורף בעיצומן, עץ השזיפים היה עמוס השנה ונתן כמיות מטורפות של פרי שהפכו במהרה לריב...
יום ראשון, 24 במאי 2020
›
פוסט המלצה לחוזרים מאיטליה בהמשך ללא מעט פוסטים שנתקלתי בהם. מחכים לחזור לשיגרה של ימים אחרי קורונה בה מקווה שאיטליה גם אם לא מיד אבל כן...
2 תגובות:
יום שבת, 11 באפריל 2020
Torta caprese
›
Torta caprese טורטה קפרזה היא טעות שהפכה להצלחה מפורסמת רק דוגמה אחת מני רבות לשימוש בשקדים במטבח האיטלקי. למה טעות? כי במקור היה שימוש ב...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט