בלוג לאוהבי ארץ המגף : חוויה קולינארית, סיורים, ארוחות, סדנאות בישול בדרום איטליה.
(יעד ההעברה)
דף הבית
מי אני
סדנאות איטליה
סרטונים
מזווה ומונחים
ארוחות במטבחינו
כתבו עלינו /המלצות
תאריכי סדנאות וארוחות
טיולים באיטליה
▼
המתכונים שלי
(יעד ההעברה)
קינוחים
פסטה ורטבים לפסטה
עוגיות
מאפים
תוצרת בית
פיצות
חטיפים
בשר
מיוחדים
לחמים
דגים
גבינות
ללא גלוטן
סלטים/ מנות קרות
חוויה קולינארית בדרום איטליה עם ענבר
▼
יום שלישי, 8 בספטמבר 2020
עוגת תפוחים ומרציפן
›
ליום ההולדת של צ'ירו היום הכנתי קרוסטטה של ריבת שזיפים ועוגת תפוחים ומרציפן שעשוייה משלוש שכבות בראשונה סוג של בצק פריך, בשניה קוביות תפ...
יום שישי, 21 באוגוסט 2020
cinnamon rolls -שבלולי קינמון משגעים - INBAR COOKS ITALIAN
›
שבלולי קינמון מושלמים רכים ואווריריים כאלו שתצטערו שהתחלתם להכין, בצק נוח וקל להכנה כל חומרי הגלם במיקסר יחדיו עם וו לישה. 1 ביצה 1 ורבע כו...
לדר פירות - fruit leder -INBAR COOKS ITALIAN
›
באמצע אוגוסט כל עצי הפרי מלאים החצרות עמוסות בירק וההכנות לחורף בעיצומן, עץ השזיפים היה עמוס השנה ונתן כמיות מטורפות של פרי שהפכו במהרה לריב...
יום ראשון, 24 במאי 2020
›
פוסט המלצה לחוזרים מאיטליה בהמשך ללא מעט פוסטים שנתקלתי בהם. מחכים לחזור לשיגרה של ימים אחרי קורונה בה מקווה שאיטליה גם אם לא מיד אבל כן...
2 תגובות:
יום שבת, 11 באפריל 2020
Torta caprese
›
Torta caprese טורטה קפרזה היא טעות שהפכה להצלחה מפורסמת רק דוגמה אחת מני רבות לשימוש בשקדים במטבח האיטלקי. למה טעות? כי במקור היה שימוש ב...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט