בלוג לאוהבי ארץ המגף : חוויה קולינארית, סיורים, ארוחות, סדנאות בישול בדרום איטליה.
▼
המתכונים שלי
▼
יום רביעי, 21 ביוני 2017
מלח מתובל
מלח מרווה רוזמרין שום פלפל שחור טחון גס גרידת לימון לשטוף ולייבש הייטב את העלים לקצוץ אותם את השום וגרידת הלימון ולערבב עם מלח גס איכותי אני השתמשתי במלח אטלנטי, נפלא לתיבול דגים, בשר (אפשר ללא לימון), לתבשלים ולפוקאצ'ות. לאחסן בקופסה הרמטית במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415