יום שבת, 8 בדצמבר 2018

עוגיות לימון מושלגות

עוגיות לימון מושלגות ונימוחות מאלו שכדאי להכפיל בהן כמויות
מצרכים:
300 גרם קמח דורום טחון דק
120 גרם סוכר
2 ביצים
גרידה ומיץ מלימון שלם
110 גרם שמן אני השתמשתי בשמן ענבים
וניל
אבקת סוכר
1/2 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
בקערה לטרוף הייטב את הביצים עם הסוכר, הוניל וקליפת הלימון, להוסיף את המיץ לימון והשמן לטרוף מספר דקות, בקערית נפרדת לערבב את הקמח עם אבקת האפיה אותם להוסיף בהדרגה לנוזלים לערבב עד קבלת בצק אחיד.
נהוג לכסות את הבצק ולשמור במקרר חצי שעה שעה אני ישר יצרתי כדורים קטנטנים כל כדור לגלגל בהרבה אבקת סוכר
לוודא שמכוסה הייטב.
להניח את הכדורים על נייר אפייה במרחק קל האחד מהשני, לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 15-20 דקות עד שנוצרים סדקים על העוגיות מלמעלה.



עוגיות לימון מושלגות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415