בלי חומרים להכין את מה שרציתי מוצאת את עצמי במטבח שוב מאלתרת... הפעם שילוב הטעמים הוכנס לרביולי לא מצליחה להשתחחר מלהכין פסטה. ברור שנרשמה הצלחה :)
את בצק הרביולי מכינים כמו כל פסטה אחרת ( פוסט ראשון ומתכון לפסטה ) על כל 100 גרם קמח ביצה אחת, הוספתי לבצק אבקת נס קפה עד שקיבל את הצבע הרצוי, משהו כמו כפית וחצי שתיים על 150 גרם קמח ונגיעה קטנטנה של אמרו ( סוג של ליקר איטלקי) אפשר במקום תמצית שקדים איכותית. את המילוי חלקתי לשניים גבינת סימפוניה עם מעט סוכר והשני גבינת סימפוניה עם סוכר וקקאו.
*את בצק הרביולי תכינו מעט יותר עבה מרביולי רגיל.
את רביולי המוכנים הקפאתי בבוקר ובערב טיגנתי בשמן עמוק, עליהם פיזרתי אבקת סוכר
מה קרה אחר כך? הכל כמובן חוסל!!! פעם הבאה נראה לי שחלקם ימולאו בנוטלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415