סה"כ 2 חפיסות שוקולד מריר איכותי. השתמשתי בשילוב של שוקולד צ'ילי עם 77 אחוז קקאו ועוד שאריות של שוקולד מריר שמצאתי, חתכתי את השוקולד לקוביות והמסתי בבן מארי, כשהשוקולד נמס הכנסתי פנימה שתי כפיות של רוזמרין טרי קצוץ ומעט מלח אטלנטי גס, ערבוב קל ואז לשפוך על נייר אפיה להשטיח לעובי הרצוי, לפזר מעל מעט מהרוזמרין ולהניח בצד עד שמתקשה ומתמצק בחזרה.
הוראות שימוש: בעזרת היד לתפוס בקצה לשבור גס "מה שיוצא אני מרוצה" לתפוס כיסא נוח ולהתענג!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415