יום חמישי, 6 ביולי 2017

חטיף עלי מרווה ואנשובי

חטיף נפלא, פשוט, טעים ובריא של עלי מרווה ואנשובי מטוגנים (לא מומלץ לנשים בהריון כי מרווה נחשב לצמח הורמונלי).
מצרכים:
עלי מרווה גדולים 
אנשובי
קמח
מים/מים מוגזים
אבקת אפיה
 לשטוף את עלי המרווה לייבש ולהניח בין כל שני עלים פילה של אנשובי
את העלים הממולאים לטבול בפסטלה אותה מכינים מקמח ומים עדיפות למים מוגזים וטיפה אבקת אפיה, במקרה של מילוי עם אנשובי אין צורך להוסיף מלח, מרקם הבלילה צריך להיות דומה לבלינצ'ס סמיך. 
 לטגן בשמן
ולהגיש חם!
ניתן למלא במוצרלה או גבינה אחרת או לשלב אנשובי ומוצרלה.

2 תגובות:

  1. נראה כלכך טוב...רציתי לשתף בקיר שלי אך לא ניתן התוכן חסום..
    מי הבןבליעיל שגרם לזה?
    חיבוק אהובה
    שונטי

    השבמחק

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415