יום רביעי, 21 ביוני 2017

מלח מתובל

מלח 
מרווה
רוזמרין
שום
פלפל שחור טחון גס
גרידת לימון
לשטוף ולייבש הייטב את העלים לקצוץ אותם את השום וגרידת הלימון ולערבב עם מלח גס איכותי אני השתמשתי במלח אטלנטי, נפלא לתיבול דגים, בשר (אפשר ללא לימון), לתבשלים ולפוקאצ'ות.
לאחסן בקופסה הרמטית במקרר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415