יום שבת, 7 באפריל 2018

ספגטי זעפרן ותפוז


כשבא על רוטב קליל וטעים 
מצרכים:
גרידת תפוז
חוטי זעפרן מושרים במים רותחים
פטרוזליה קצוצה
שן שום
מיץ מחצי תפוז
מיץ מחצי לימון
מעט שמן זית
כף חמאה
מלח ופלפל
 

במחבת גדולה לשים חמאה, שמן זית ושן שום לטגן קלות ולהוסיף את שאר חומרי הגלם, מצקת נוזלים ממי הפסטה לבשל מספר דקות להסמכה ולתבול במלח ופלפל לפי הטעם.
לשפוך לתוך המחבת עם הרוטב את הפסטה המבושלת (אני בחרתי בספגטי אלקיטרה) ולערבב במידת הצורך להוסיף מצקת ממי הבישול. 


3 תגובות:

  1. בדיוק עכשיו חושבת על רוטב קל לניוקי של ארוחת הערב למחר ופוגשת את הפוסט שלך... מחר יאכלו ניוקי ברוטב תפוז זעפרן, תודה אהובה ❤️

    השבמחק

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415