איך הופכת מוצרלה מהסופר למנה אלגנטית טעימה ומטורפת?
פיצה הפוכה: החוץ מוצרלה והפנים לחם. יפתיע אתכם לדעת שהיא לא רק יפה היא קלה להכנה וטעימה בטירוף.
הכנתי אותה לראשונה לפני כמה שנים אחרי שראיתי אותה באחד מערוצי הטלויזיה האיטלקים והיום במחשבה על מה אני יכולה לחדש לכם ולי בשבועות פתאום היא קפצה לי, מאמינה שתתאהבו בה בדיוק כמוני.
בהליך ההכנה של גבינת המוצרלה מכניסים את הגבן למים רותחים וכך ניתן למתוח אותה ולעצבה, בדיוק כמו שנמסה כשנכנסת לתנור מעל פיצה.
במתכון שלפנינו הליך דומה נביא את המוצרלה למצב מותך וכך נשנה את צורתה.
במתכון שלפנינו הליך דומה נביא את המוצרלה למצב מותך וכך נשנה את צורתה.
מתחילים בחתיכה של מוצרלה אותה אנחנו מניחים על צלחת חסינת אש שמתאימה גם למיקרו.
מכניסים את המוצרלה למיקרו לפולסים קצרים של חצי דקה עד שמתרככת והופכת גמישה, להשגיח שתימס אבל לא תתיבש.
בשלב הבא מותחים את המוצרלה ויוצרים איתה דף במרכזו מפזרים צנימים/ קרוטונים שהוכנו בבית.
מגלגלים לרולדה ומחברים את שני הקצוות שלה עד לקבלת צורה של חישוק.
במרכז החישוק שקיבלנו מפזרים קוביות של עגבניות טריות, בזיליקום /אורגנו ומעל הכל מזלפים שמן זית ומלח.
אמרתי לכם?!
תתחדשי על הבלוג המקסים המון הצלחה מתכונים טובים וטעימים נשיקות וחיבוקים ❤❤❤❤סיגל 💋💋💋💋
השבמחקתודה רבה סיגלי נשיקות בחזרה :) <3
מחקתתחדשי על הבלוג המקסים המון הצלחה מתכונים טובים וטעימים נשיקות וחיבוקים ❤❤❤❤סיגל 💋💋💋💋
השבמחקמנה גאונית ....
השבמחקבהצלחה יקירתי הבלוג מקסים ונראה מבטיח <3
גם אני חשבתי כך כשראיתי וטעמתי לראשונה :) תודה רבה!!!
מחקסוף
השבמחקסוף סוף :)
מחקתתחדשי על הבלוג המקסים.לומדת המון.שיהיה בהצלחה!
השבמחקתתחדשי על הבלוג המקסים.לומדת המון.שיהיה בהצלחה!
השבמחקתודה רבה ניצן שמחה לשמוע <3
מחקוואו, נראה נפלא. תודה רבה!
השבמחקבא לי לנסות, אבל שאלה לי- אם אין לי ברנר, מה אפשר לעשות? אולי לצלות בתנור על גריל?
תודה רבה!
מחקבכלי חסין קרוב כמה שיותר לגריל וממש בקטנה לשים לב שהגבינה לא מתמוססת, רק לצריבה קלה.