יום שבת, 4 בפברואר 2017

סיור בחבל קמפניה-מיקלה וענבר מארחים

צילום: רחלי קרוט
הלוואי והיה לי מטוס פרטי כך שיכלתי בכל פעם שמתחשק לי להמריא לאיטליה, לאכול, להריח, לחוות, לשמוע ולדבר איטלקית.
מוכר?!
אני ענבר מתאהבת יום אחד במיקלה שגדל וחונך בבית איטלקי, מוצאת את עצמי חיה בעירה ציורית בה נולד וגדל בדרום איטליה. מתאהבת במדינה בשפה, באוכל, בנופים, בשווקים באדמה, בגידולים, לומדת, חוקרת, חיה ונושמת איטליה כמו זו שרואים רק בסרטים.
ארוחת הערב היא מסע לעיירה שלנו, תוצרת עצמית שמבוססת על חומרי גלם טריים, מנות אותנטיות, פשוטות בעלות אופי וסיפור המלווה כל אחת מהן, על אנשים פשוטים על טעמים שאין שני להם ואין להם מתחרה!.

מזה שנים החלום שלי ושל מיקלה הוא לארח, האמת היא שהרבה לפני שזה הפך לטרנד, התיכנון באיטליה היה זהה ואז חזרנו!
במרחק נסיעה, אין צורך לעבור ביקורת דרכונים, לארוז מזוודה או להמיר שקלים ליורו.
סביב שולחן אחד נפגשים אנשים שמכירים אחד את השני וגם כאלו שלא, יין, מוזיקה איטלקית, ריחות, צבעים וחברה נהדרת. הצטרפו אלינו לסיור בחבל קמפניה, הזדמנות להכיר אנשים חדשים, ולחוות את איטליה כמו שאנחנו מכירים מבלי נסיון לשנות את המקור. חוויה קסומה מובטחת!
איטליה שלי איטליה של מיקלה!

מתאים לערבי גיבוש וארועי חברה, דרך נהדרת לחגוג או לציין ארוע, לאנשים שאוהבים אוכל טוב ולכאלה שמחפשים להנות באווירה אחרת.

תפריט
צילום: נורית פלד
על השולחן:  VERDURE SOTT'OLIO אנטיפסטי (ארטישוק, אספרגוס, דלעת...) גבינות ופוקאצ'ות תוצרת בית, פרוסקו ( יין מוגז).
צילום: נורית פלד
 מנה ראשונה
- ROTOLO DI PASTAרוטולו של פסטה ממולא עגבניות מיובשות וגבינות ברוטב חמאה רוזמרין ואגוזים
צילום: רחלי קרוט
מנה שניה
* CAVATTLI AL FORNO- פסטה מסוג קוואטלי בתנור
צילום: רחלי קרוט
מנה שלישית
 CACIOCAVALLO  A ROSTITO קצ'קאבלו על האש עם ביצת עין, מחית כמהין וגבינת ריקוטה מעושנת
צילום: נורית פלד
מנה רביעית
PARMIGIANA ALLA MELANZANA פרמג'אנה –מאפה חצילים וגבינות
צילום: נורית פלד
לקינוח
טירמיסו פיסטוק
קרמה די לימונצ'לו / לימונצ'לו תוצרת בית




עלות ארוחה 300ש"ח למשתתף

לפרטים והרשמה 052-6412415 ענבר
עד 12 משתתפים בארוחה מינימום 10
במזכרת בתיה

*תמונות להמחשה בלבד בהתאם לחומרי הגלם הזמינים בעונה יתכנו שינויים בתפריט

3 תגובות:

  1. פיני שמיר pini shamir14 בפברואר 2017 בשעה 23:50

    היי נשמע מדהים. אשמח להשתתף. פיני שמיר 0544975266

    השבמחק
  2. מה התאריך הבא לארוחה אצלכם?

    השבמחק
    תשובות
    1. מאיה בקרוב אעלה תאריך מוזמנת ליצור איתי קשר ולהשאיר לי פרטים כך שאוכל לחזור אלייך 052-6412415
      להשתמע :)

      מחק

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415