לא צריך הרבה בכדי לגרום לי להכנס למטבח ולשחק, פוסטים פורימיים ואני שם רצה למשחק האהוב עלי פסטה, הפעם היא לבשה פסים והחליטה שפחות מתאים לה להיות זברה ושהכי בא להיות דווקא אוזן המן מלאה בגבינות עם רוטב עדין שיבליט את הצורה ולא יגנוב את ההצגה.
כמובן שזה טעים הורס ושאתם חייבים להכין, חברה טובה אפילו זרקה רעיון מדליק משלוח מנות של פסטת אוזני המן עם צינצנצת של רוטב בצד מה אומרים?
מצרכים למילוי
לטגן שן של שום בחמאה ושמן זית משלבת בין השניים כחמאה לבד נוטה להשרף.
לתבל במלח פלפל ומעט מים ממי הפסטה, בינתיים לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח, כשהפסטה מוכנה ( עוד דקה שתיים מהרגע שצפה למעלה) לסנן ולזרוק פנימה את הפסטה מבושלת. להקפיץ קלות ברוטב כך שכל הפסטה תהייה עטופה ברוטב. להגיש עם פרמזן מגורד למעלה.
כנסו גם אתם לשחק קצת בפסטה וספרו איך יצא
בתאבון!
כמובן שזה טעים הורס ושאתם חייבים להכין, חברה טובה אפילו זרקה רעיון מדליק משלוח מנות של פסטת אוזני המן עם צינצנצת של רוטב בצד מה אומרים?
מצרכים למילוי
500 גרם גבינת כנען/ טבורג/ טוב טעם אלו גבינות נטרליות שניתן למצוא בכל סופר
1/3 כוס פרמזן מגורד
מלח, פלפל, ומעט אגוז מוסקט
יש לערבב את כל חומרי הגלם לקבלת המילוי. זהו מילוי בסיסי אותו ניתן לשדרג עם עשבי תיבול, פסטו, או תרד חלוט מסונן לטעמכם.
את המתכון הבסיסי לפסטה ותמונות תוכלו למצוא כאן פוסט ראשון ומתכון לפסטה
**צבע שחור במקור הוא מדיו של דיונון כאן השתמשתי באבקה שחורה
אחרי שהכנתם את הבצק ורידדתם לעובי הרצוי קירצו בעזרת קורצן או כוס עיגולים במרכז כל עיגול הניחו בעזרת כפית או שק זילוף את המילוי.את המתכון הבסיסי לפסטה ותמונות תוכלו למצוא כאן פוסט ראשון ומתכון לפסטה
**צבע שחור במקור הוא מדיו של דיונון כאן השתמשתי באבקה שחורה
בעזרת מברשת או בעזרת האצבע הרטיבו קלות בזהירות מסביב למילוי וחברו את הקצוות כלפי מעלה בדיוק כמו אוזן המן אפויה רק עם דגש על כך שהפעם האוזן חייבת להיות סגורה וללא אויר בפנים אחרת המילוי יברח החוצה.
לרוטב:
כף חמאה, אגוזי מלך, שן שום, שמן זית, פלפל , מלח ופטרוזליה קצוצה או 3-4 עלי מרווה ( זהירות עודף מרווה זה מר).לרוטב:
לטגן שן של שום בחמאה ושמן זית משלבת בין השניים כחמאה לבד נוטה להשרף.
לתבל במלח פלפל ומעט מים ממי הפסטה, בינתיים לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח, כשהפסטה מוכנה ( עוד דקה שתיים מהרגע שצפה למעלה) לסנן ולזרוק פנימה את הפסטה מבושלת. להקפיץ קלות ברוטב כך שכל הפסטה תהייה עטופה ברוטב. להגיש עם פרמזן מגורד למעלה.
כנסו גם אתם לשחק קצת בפסטה וספרו איך יצא
בתאבון!
יבת להגיע אלייך
השבמחקהפסטה שלך זו "אהבה" אין דברים כאלה
אני אוכל אחרי פסח, אצור עימך קשר
חג שמח
תודה רבה דליה בשמחה :)
מחקפורים שמח גם לך <3
היי! איך הגעת לטקסטורה של הפסים על גבי הפסטה.?
השבמחקשילוב של פסטה בצבע שחור, באיטליה נהוג לצבוע בדיו של דיונון אני השתמשתי באבקה שחורה
מחק