חוויה קולינארית בדרום איטליה עם ענבר

 


חוויה קולינארית בדרום איטליה עם ענבר

אם אתם חולמים לפתוח את היום מוקפים בהרים, מרחבים והמון ירוק.
אם אתם חולמים לנשום עמוק ולהתמלא באוויר צלול, לבהות ביופי מסביב ולהרגיש אחד עם הטבע.
אם אתם זקוקים להפסקה מהשגרה היומית שלכם.
אם תמיד פנטזתם על לגדל בעצמכם ירקות ופירות ולבשל באיטלקית אז...
הגעתם בדיוק למקום הנכון! ברוכים הבאים לעיירה שלנו אתנה לוקנה ATENA LUCANA השוכנת בדרום חבל קמפניה אשר באיטליה. ואם עניתם כן על אחד הסעיפים למעלה, החוויה שלנו היא בדיוק בשבילכם!
מה עושים אצלנו?
תוכלו להינות מסיורים קולינאריים, מגוון סדנאות בישול ואוכל משובח.
לקטוף את האוכל שלכם היישר מהגינה הפרטית שלי או של אחד השכנים בעיירה, בואו לבחור איתי מצרכים בשוק המקומי, לעזור לנו בגינון ובעונה המתאימה גם לעבוד איתנו במסיק הזיתים.
תלמדו לקחת חומרי גלם בסיסיים ולהבין כמה פאר ויופי יש בפשטות, בצניעות ובמטבח המקומי האיטלקי.
להגיע לכאן בשביל השקט, החיבור לאדמה, לאנשים ולתרבות, להשתמש בכל החושים, להקשיב ולשמוע את האדמה לוחשת סיפורים בני מאות שנים.
1. סדנאות בישול במטבחי הפרטי
בוורנדה VERANDA (מרפסת) שלנו המשקיפה על העמק אני מנחה סדנאות מעשיות, חולקת סודות, טיפים ומתכונים איטלקיים אותנטיים טיפוסיים לחבל קמפניה. כל הסדנאות נעשות עם חומרי גלם טריים ומקומיים בהתאם לעונה, לזמינות ולמצב הרוח.
בכל סדנה 4 מנות לבחירה מתוך מבחר מנות ולפי קטגוריה.
המפגש הוא כשלוש וחצי שעות בסיומו נשב לארוחה ונהנה מהתוצרים שהכנו יחדיו, הארוחה מלווה בכוס יין, וקפה לקינוח.
2.סיורים קולינריים
בסיורים הקולינארים שאקח אתכם נחקור יחדיו את המטבח המקומי, תחשפו להסטוריה, תרבות, לתוצרת מקומית, ומנות ייחודיות לחבל קמפניה, לעמק שלנו ולפארק הלאומי צ'ילנטו.
קצ'וקאבלו, סלסיצ'ה, ריקוטה יבשה, קפה מקומי ועוד טעמים שלא הכרתם.
מפגש עם יצרנים מקומיים ביעדים שונים שמשתנים בהתאם לעונה ובזמינות המקום כ 3-4 תחנות יומיות, בסביבות 4 שעות.
יום חמישי ושישי נקודה נוספת בשוק מקומי.
3.ארוחת ערב/צהריים בוורנדה VERANDAשבביתנו
ארוחת ערב/צהריים בוורנדה או בחצר ביתנו המשקיפים על העמק
תפריט משתנה מורכב מ 4 מנות מקומיות ביניהם פסטה תוצרת בית, שימוש בחומרי גלם טריים חלקם יקטפו מהשטח ישר לצלחת ולכן התפריט יותאם לחומרי גלם זמינים בעונה ובמצב רוחו של הטבח במקרה הזה אני .
דרום איטליה על הצלחת שלכם.
4.סיור וקניות בסופר / שוק
נעבור במחלקות השונות בסופר נכיר חומרי גלם מקומיים ונלמד איך ובאילו מנות משתמשים בהם.
בכמה מילים עלי
אני ענבר, מתאהבת יום אחד במיקלה שגדל וחונך בבית איטלקי ומוצאת את עצמי חיה בעיירה ציורית בסמוך לעיירה בה נולד וגדל בדרום איטליה.
התאהבתי במדינה בשפה, באוכל, בנופים, בשווקים, באדמה ובגידולים.
לומדת, חוקרת, טועמת, מגדלת ומייצרת כל מה שניתן בעצמי.
זוכה להכנס למקומות הסגורים וללמוד סודות שעוברים רק בירושה במשפחות הכפריות.
למדתי מהאנשים הפשוטים, מהנונות ,מהדודות מהיצרנים הקטנים אלו שעובדים עדיין ידנית בשיטות של פעם ושומרים על המסורת.
חיה ונושמת את המטבח האיטלקי על גווניו.
ספרו לנו מה מעניין אתכם ונתפור בעבורכם בהתאמה אישית את החופשה הקרובה
בתקווה שבקרוב מאוד נוכל גם לארח אתכם בחדרים שלנו שמתעכבים בעקבות הקורונה עד אז מצאתי עבורכם מקומות לינה חלופיים משגעים.
ענבר 052:6412415 וואטסאפ עומר +393491976086
INBARBOD@GMAIL.COM omer19006@gmail.com












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415