פסטה ורטבים לפסטה

רביולי שוקולד
פוסט ראשון ומתכון לפסטה
שפצלה/SPATZLI
רביולי קפה מתוק
טסטרולי TESTAROLI
ספגטי ארטישוק ולימון
קלמראטה בתנור במילוי ברוקולי וגבינות - pasta al forno
לזניה אישית של קרפל עם קישואים וגבינות CRESPELLE
קנלוני תרד וגבינות
קנדלה ברוטב עגבניות
קריספי לזניה עם רוטב בולוסטייק
פסטה אוזן המן
לזניה גבינות ועגבניות
קרם טונה-רוטב פסטה

איך להרוג את הפסטה שלי? ולעצבן איטלקים בו זמנית! טיפים לבישול נכון של פסטה

תגובה 1:

  1. לאצ'ו אה פפה - באיזו גבינה משתמשים ואיך מכינים? האם יש חמאה?
    תודה מראש יקרה

    השבמחק

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415