כשהכנתי אותה לראשונה ממש לא ידעתי לאן זה הולך ומה יצא מהמנה
מוכרחה להודות שכבר אז הפתיעה אותי, קלה טעימה, פשוטה ומהירה להכנה לא תאמינו עד כמה
.שבועות נראה לי זמן מצויין לפרסם אותה שוב, ללא גלוטן, כשרה לפסח אז בכלל הרווחנו
אפשר להכין את הרולדות יום קודם לשמור בכלי אטום או בנילון נצמד, כמובן בתנאי שהמילוי ללא נוזלים, למחרת היום לחתוך להכניס לתנור ולהגיש חם
מצרכים
חבילת
תרד טרי ושטוף
3 ביצים
גבינת
פרמזן
גבינת
מוצרלה
מלח
פלפל
לבשל תרד במחבת עם מעט
שמן או לחלוט במים, לסנן היטב ולטחון בבלנדר
להוסיף 3 ביצים מלח,
פלפל, פרמזן מגורד בכמות נדיבה.
את הבלילה שמתקבלת
לאפות בתבנית שטוחה על נייר אפיה משומן ב 180 מעלות עד שמתגבש להזהר לא לשרוף. להמתין שיתקרר
מעט, להניח על משטח עבודה עם נייר האפיה. על הדף שמתקבל למרוח גבינת טבורג מתובלת במלח פלפל אפשר אגוז מוסקט, לפזר
מוצרלה ופרמזן מגורד.
**לדף הגמבה טחנתי גמבה אחת עם הביצים, הגבינות המגורדות והתבלינים ואפיתי.
ניתן לייצר דפים צבעוניים עם חומרי גלם בצבעים שונים.
**לדף הגמבה טחנתי גמבה אחת עם הביצים, הגבינות המגורדות והתבלינים ואפיתי.
ניתן לייצר דפים צבעוניים עם חומרי גלם בצבעים שונים.
להעזר בנייר האפיה ולגלגל לרולדה, ניתן להגיש קר או להכניס חזרה לתנור עטוף בכדי להתיך את הגבינה.
ניתן למלא בממרחים שונים לפי הטעם, אפשר למרוח גבינת שמנת ורצועות של סלמון, בקיצור טעים בכל וורסיה.
*טיפ מרטיבה קודם את נייר האפיה סוחטת אותו ואז משטחת על התבנית
בתאבון!
היי, מתכון מדליק !!!! האם ברולדת עם הגמבה השמטת לחלוטין את התרד ?
השבמחקכן כל רולדה יש בה אלמט צבע אחד כמו תרד, גמבה או אחר.
מחק