יום שבת, 11 באפריל 2020

gelo di arance


לפני שנים אמא של חברה מסיצליה למדה אותי להכין ג'לי תפוזים מאז שכחתי מזה עד אתמול כשמיקלה הביא תפוזים וחלק מהם היו תפוזי דם אידיאלי למנה כך שפתאום זה קפץ לי וכמה טוב שכך.
ללא גלוטן, טעים, מתאים לפסח אבל מבטיחה שתכינו גם הרבה אחרי. 😊😊😊
מוכנים הנה זה בא......
300 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
4 כפות סוכר
2.5 כפות קורנפלור או עמילן תפוחי אדמה שזה מה שהיה לי בבית).
מיץ מלימון אחד
השתמשתי גם במספר טיפות של תמצית פרחי תפוז
לערבב הכל לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי עד הסמכה.
לצקת לתבנית/שבלונות או אחר משומנים בשמן או רטובים ממים (למנוע הדבקות).
להכניס למקרר עד התייצבות
כשמוכן לגלגל בקוקוס ולהגיש.
*ניתן לצקת לכוסות לא עמוקות לחלץ בעזרת סכין ולפרוס לדיסקיות.
*מי שלא אוהב קוקוס יכל להשתמש באבקת סוכר או אחר.
מצורף סרטון הדרכה יוטיוב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415