טארלי מתוקים נאפולינאנים זו עוגיה שאהובה מאוד על הילדים האיטלקים אבל גם על המבוגרים, עשויה מבצק פריך פשוטה וקלה להכנה, טעימות מאוד ליד הקפה/תה.
קינוח ישן שהוכן על ידי הסבתות, מהמטבח האיטלקי הפשוט עם מרכיבים פשוטים וזמינים מינימום עבודה ותמורה טעימה. ישנם מתכונים שמשלבים ליקר סטרגה מקומי באלו שלפניכם אין.
למצרכים
250 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
2 ביצים
1/2 חבילת אבקת אפיה
90 גרם חמאה קרה
100 גרם סוכר
גרידת לימון
להכניס את הקמח והחמאה למג'ימיקס ולהפעיל עד לקבלת פירורים דקים, בקערה נפרדת את שאר המרכיבים ואז לחבר בין השניים ללוש עד לקבלת בצק במרקם אחיד. לעטוף את הבצק בנילון נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שעה.
אחרי חצי שעה ליצור נחשים מהבצק, כל נחש לחתוך לחתיכות בגודל של כ 15 גר' את החתיכות לגלגל לנחשים שוב וליצור טבעות כששני הקצוות מתחברים.
להניח על תבנית אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות כ 20 דקות עד להשחמה.
בתאבון!
קינוח ישן שהוכן על ידי הסבתות, מהמטבח האיטלקי הפשוט עם מרכיבים פשוטים וזמינים מינימום עבודה ותמורה טעימה. ישנם מתכונים שמשלבים ליקר סטרגה מקומי באלו שלפניכם אין.
למצרכים
250 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
2 ביצים
1/2 חבילת אבקת אפיה
90 גרם חמאה קרה
100 גרם סוכר
גרידת לימון
להכניס את הקמח והחמאה למג'ימיקס ולהפעיל עד לקבלת פירורים דקים, בקערה נפרדת את שאר המרכיבים ואז לחבר בין השניים ללוש עד לקבלת בצק במרקם אחיד. לעטוף את הבצק בנילון נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שעה.
אחרי חצי שעה ליצור נחשים מהבצק, כל נחש לחתוך לחתיכות בגודל של כ 15 גר' את החתיכות לגלגל לנחשים שוב וליצור טבעות כששני הקצוות מתחברים.
להניח על תבנית אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות כ 20 דקות עד להשחמה.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415