יום שני, 1 באוקטובר 2018

פסטה קון פטטה (תפוחי אדמה)

שילוב של פחממה עם פחממה נשמע מוזר אבל במקרה של פסטה עם תפוחי אדמה אני חושבת שגאון מי שהמציא את המנה! הם יותר ממתחברים הם אפילו משלימים האחד את השניה, שתי ציפורים באותה צלחת, סופר פשוטה ומנחמת, הטעם נפלא והכי חשוב שמאוד אוהבים אותה אצלי בבית זו גם הסיבה שתוכלו למצוא את המתכון במספר וורסיות כאן בבלוג.
למצרכים:
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
רבע בצל פרוס
2-3 ענפים של סלר חתוכים
2-3 כפות של עגבניות מרוסקות
מלח, פלפל, שמן זית
ומים.
במחבת או סיר שטוח עם שמן זית לטגן את הבצל, תפוחי האדמה והסלרי, למספר דקות תוך כדי ערבוב אין צורך להגיע להשחמה.
להוסיף מים רותחים, פלפל ומלח ולבשל למספר דקות עד שתפוחי האדמה כמעט ומוכנים, להוסיף את העגבניות לטקן תיבול ולהכניס את הפסטה המבושלת עם מעט נוזלים מהפסטה במידת הצורך לערבב ולבשל דקה שתיים, לצקת לצלחת עם רוצים מרקי יותר להוסיף נוזלים אם רוצים רוטב סמיך יותר אז לא להוסיף נוזלים.
בהגשה לגרד לימון מעל המנה, צ'ילי ופרמזן, אני אוהבת עם ריקוטה מעושנת.


בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415