יום שני, 18 בפברואר 2019

ספגטי עם פטריות פורצ'יני יבשות וקישואים


פטריות פורצ'יני יש מי שחושב שזו ה... פטריה ויש מי שלא סובל את הטעם הדומיננטי שלה, ברור לכם לאיזו קבוצה אני משתייכת :) בארץ לא ניתן למצוא אותה בוורסיה טרייה אבל כן קפואה או יבשה במקרה הזה בכדי להחיות אותה יש להשרות במים רותחים כרבע שעה ולהשתמש בנוזלים גם כן להעמקת הטעם וגוון המנה.
הערב ספגטי פורצ'יני וקישואים שילוב נפלא שכזה.
למצרכים
חבילת פטריות פורצ'יני יבשות
חצי כוס יין לבן
חמאה
שמן זית
מלח, פלפל
פטרוזליה קצוצה
פרוסות קישואים או זוקיני
שן שום

במחבת עם שמן זית מטגנים קלות, שן שום, מוסיפים את הקישואים ומטגנים עד השחמה קלה, מוסיפים את הפיטריות ללא הנוזלים בהם הושרו.
אחר כך את היין לצמצם מעט ולהוסיף את נוזלי הפטריה, זהירות בלי המשקעים החוליים בתחתית הקערה, חמאה להסמכה קלה של הרוטב, מעט פטרוזליה את הפסטה שבושלה על פי הוראות היצרן לבשל תוך כדי ערבוב דקה נוספת בשלב הזה אפשר להוסיף פרמזן או על הצלחת בזמן ההגשה.
בתאבון!
מוזמנים להרשם לבלוג לקבלת מתכונים למייל.

3 תגובות:

  1. מכינה עכשיו... יש לי מלא פורציני שקטפנו באיטליה וייבשנו. אעדכן איך היה למרות שאני בטוחה שיהיה פיצוץ

    השבמחק
  2. ענבר - יצא ממש טעים ועדין. תודה רבה על עוד מתכון מרשים!

    השבמחק

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415