יום שני, 24 באוקטובר 2016

ראגו בשר ועגבניות


הבנים שלי הם לא כאלה אכלנים גדולים, יש מנות בודדות וספציפיות שהם מאוד אוהבים וכשיש אחת כזו בצלחת אני יודעת שתחוסל ושלא ישאר זכר.
אחת מהמנות הללו היא ראגו פשוט, כרמלה חמותי הכינה אותה לילדים לראשונה לפני שנים ומאז אימצתי, קלה להכנה עם מינימום מצרכים ומקסימום טעם של בשר אותנטי.
יודעת שזה נשמע מוזר אבל כשמשתמשים בבשר איכותי הטעם של הבשר לא רק נשמר הוא מתחדד ותופתעו לגלות שכל המרבה הרי זה גורע!!
אוהבת להגיש אותה עם פסטה אבל טעימה גם בלי.

למצרכים:
קילו קוביות של בשר בקר
רצועות מחצי בצל
2 קופסאות של עגבניות משומרות איכותיות
אורגנו
מלח
פלפל
שמן זית (בנדיבות) 
מים לפי הצורך ( כחצי כוס)

בסיר עם תחתית עבה לטגן קלות בשמן זית את רצועת הבצל, להוסיף את קוביות הבשר לבשל עד השחמה.
להוסיף את שימורי העגבניות ( השתמשתי בקופסה אחת של מחית והשניה שלמות) וכחצי כוס מים , להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. אחרי שעה להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כשהסיר מכוסה כשלוש שעות או עד שהבשר מתרכך ומתחיל להתפורר.
אוהבת להגיש עם פסטה, מחית של צ'ילי ומעל הכל פרמזן.
בתאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415